måndag 9 maj 2011

Upp och nervända världen

Inatt blev det inte mycket sömn, somnade vid 5-snåret. Kul i jul att kliva upp och därför snosade jag en timme. Det lustiga är att jag har varit förvånansvärt pigg och kontaktbar på jobbet.
Konstigt...

Ännu konstigare är att jag fortfarande är förvånansvärt pigg. Med ca 3 timmars sömn innanför västen borde man kunna förvänta sig en viss sömnighet och trötthet.

Klockan är 20 och jag känner mig inte ens sliten.

2 kommentarer:

  1. Hittade just din blogg. Ska bli spännande att se om du hittar en lösning som inte innebär sömnpiller. Jag led av exakt samma problem. Två-tre timmars sömn i veckorna. Framåt torsdag var man mer död än levande. Fredagen ska vi inte tala om. Det värsta är att man inte för lättare att somna nästa kväll bara för att man inte sovit natten innan...

    Nu bor jag i ett tropiskt klimat vilket innebär väldigt mycket dagsljus på dagarna och mörkt på kvällar och nätter och här har jag inga som helst problem att vare sig somna eller sova nätterna igenom. Så ljus och mörker (kan det vara serotonin) verkar det som påverkar sömnen, i mitt fall iallafall.

    SvaraRadera
  2. Marcus från FL... jag kikade in på din blog. =) Ville tacka dig för att du fick mig att skratta ang tangentbordet! LOL! =)

    Sov gott!

    SvaraRadera