torsdag 14 april 2011

Igår var jag trött i mer eller mindre utsträckning hela dagen trots att jag sov dagen innan. Det är precis som att kroppen inte håller med om när man ska sova.

Klockan 21 piggnade jag till och då menar jag pigg! Det är inget ovanligt men jag blir "lite" leds på fenomenet, att vara trött så man nästan kräks för att på kvällen bli pigg och göra det nästan omöjligt att somna.

Mitt mål är att somna vid 23 och vakna 7. Igår somnade jag efter 1, en timme efter att jag tagit min livs andra Imovane och jag vaknade 7. Jag är inte pigg.

Nu ut på balkongen och dricka asgammalt te.

2 kommentarer:

  1. Jag tycker du ska prova Yoga, Qi Gong och meditation. Det hjälpte mig. Dessa tre saker gör att huvudet inte är fullt av skit när jag går och lägger mig. Då sover man. Nu slarvade jag ett par månader och vips var torktumlaren igång. Kanske har jag också överproduktion av hjärnceller i Hippo Campus, för jag kommer ihåg nästan precis allting. Kanske är det ett problem du också lider av? Allt får inte plats helt enkelt i hjärnan och då man försöker vila och slappna av så sipprar det ut. När hjärnan inte tar intryck av annat.
    Som jag har märkt bland vänner och bekanta så sover det bäst som har kortast minne.

    SvaraRadera
  2. Jo jag ska testa Qigong på måndag. Ska bli spännande även om jag inte riktigt tror på det ur sömnaspekt.

    Mina barn påstår att jag har begynnande alzeimers så det är ingen risk att jag minns för mycket.

    SvaraRadera